Kundeudtalelser

Ris & Ros​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lars

​Tilføjet d. 12-10-2018

Jeg har prøvet jeres Detox Fodbad og før behandlingen havde jeg både tunge og muskelspændte ben. Nu har jeg har fået to behandlinger og oplever den samme tunghed meget sjældent.

Marianne

​Tilføjet d. 27-02-2018

For en uge siden kom jeg til Susser med frygtelige smerter i mine ribben, grundet jeg har haft lungebetændelse, har jeg hostet så meget at jeg har trykket nogle ribben...

Jeg har fået 5 behandlinger laser og har få smerter.....

Fra første behandling og til nu vil jeg sige at fra en skala fra 1 - 10, hvor den lå på 10 første gang, er den nede på 4 nu.....

Så kære Susser, du har redet min ferie, troede virkelig ikke at vi ville have været kommet afsted......

Du får mine varmeste anbefalinger. 

Hilsen Marianne

Anonym

​Tilføjet d. 13-02-2018

Hej Susser. Jeg vil bare fortælle dig at min kæreste og jeg venter os en lille pige, og at jeg blev gravid dagen efter laserbehandling. Samtidig med at gigalaseren har hjulpet på min fertilitet, har den også været smertelindrende på min Endometriose. Mange hilsner​

Henny​

​Tilføjet d. 03-02-2018

Piskesmæld er usynlig. Skaderne er muligvis stabile, men smerterne efter uheldet er kun voksende, og for mig var det umuligt at medvirke i almindelig smidigheds træning og lignende, dermed blev skaderne mere synlige i form af bla stivhed i hele kroppen.

Jeg hørte om Susser ca 10 år efter min skade, der havde jeg været igennem de tilbud og muligheder som var mulige. Det var absolut ikke nemt for mig at fungere.

Jeg var rædselsslagen, da jeg tog til behandlingen første gang, da jeg nærmest ikke tålte berøring. Den følelse har aldrig ramt mig igen.

Første gang Susser gav mig kranie sekral, var den største oplevelse og befrielse i min krop. De efterfølgende gange var der også en tydelig bedring. Derefter blev det muligt med smidighedstræning.

Siden har jeg været hos Susser jævnligt, da skaden er permanent. Det er blevet min forkælelse i livet.
Det utrolige er, at min krop reagerer forskelligt hver gang, og altid med en friheds følelse efter behandlingen.

Havde det været nu, at jeg kom til skade, så ville jeg vælge kranie sekral men også laser. Laseren har jeg fået på en fod, hvor en sene var blevet forstrukket. Kan kun anbefales.

TAK SUSSER fra Henny 

Jes

​Tilføjet d. 15-12-2017

I foråret 2016 fik jeg en Helvedsild på venstre side af ryggen, med smerter og udslet om foran. Jeg fik akupunktur, og det hjalp som vanligt godt. Men efter et par måneder kom nogle af smerterne igen, som en dyb smerte i venstre side af ryggen. Nålene hjalp kun kortvarigt. Da jeg kender Susser og fra anden side ved at laser kan være effektivt, bestilte jeg tid hos hende. Jeg fik 6 behandlinger og mine smerter er væk og har ikke været der siden.

Marianne

​Tilføjet d. 31-10-2017

Først vil jeg gerne sige tak for din søde måde at være på. Jeg har altid følt mig godt tilpas hos dig.
Jeg er scolioceopereret for 8 år siden. Og før det er jeg blevet opereret 2 gange i ryggen, så jeg er stiv i det. Este af ryggen. Som følge deraf har jeg fået mange smerter i ryg, skulder, nakke, hofte og ben.
Jeg går regelmæssigt til fysioterapeut og vidste derfra at Lazer virker rigtig godt på mig. Da jeg læste at du havde den store Lazer skulle det jo så afprøves. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Jeg er kommet i din klinik 13 gange indtil nu. Og jeg kan tydelig mærke forskel fra første gang jeg var hos dig. Jeg har ikke så mange nervesmerter i mine ben mere, og smerterne i ryggen er også aftaget. Især der hvor jeg har en skrue der er på vej ud.
Det er bestemt ikke min plan at stoppe mine behandlinger, da jeg ved at det er med til at holde smerterne nede.
Så alt i alt kan jeg kun varmt anbefale denne form for behandling til alle som lider af kroniske smerter.

Med kærlig hilsen
Marianne

Rikke Dyrhave

​Tilføjet d. 31-07-2017

Lige pludselig var den der. Smerten i min højre overarm. Som om jeg havde kastet en bold forkert eller på anden måden lavet en forkert bevægelse. Men jeg kaster ikke bolde og kunne ikke huske dagens bevægelser.
Smerten tog til om aftenen. Natten blev lang. Det var ikke meget jeg fik sovet. Jeg kunne ikke ikke ligge rigtigt - det dunkede i hele armen nu. Helt ud i fingrene.


En tur til lægen næste dag, fortalte mig, at det var en nerve, der var i klemme et sted og som nu drillede. H
“Det går over i løbet af 3-4 dage,” sagde den venlige læge.
"Det var lang tid," sagde jeg. "Jeg har ting, jeg skal - som kræver min arm."
Derfor ringede jeg til min mor. Og som altid kom hun straks med sin
K-laser.


Dagen efter var min arm næsten normal. Kun lidt øm. Så nu kunne jeg komme i gang med mine gøremål. Og ikke vente i 3-4 dage.

Hans Erik Christiansen

​Tilføjet d. 27-07-2017

​Massage af kroppen og specielt massagen under fødderne og ved anklerne har gjort underværker, indtil videre i hvert fald. Føler jeg kan gå i ujævn terræn igen uden smerter. Smerterne i hælen virker også aftagende, håber det forsvinder helt.​

​Helga Wilson

​Tilføjet d. 17-07-2017

​Haft slidgigt i knæene i adskillige år, er blevet værre i 2017, jeg har svært ved at rejse mig og gå i trapper. Efter 6 behandlinger med laser er det blevet meget, meget bedre. Dejligt.

Kirsten Gullmaj Nielsen

​Tilføjet d. 22-02-2017

Tak fordi I samler erfaringer fra alternativ behandling i forhold til gigt.

Jeg har fået konstateret slidgigt i 2 fingerled på højre hånd, tommel og lillefinger-midtknoglen og har haft ondt i 6 måneder. Jeg havde svært ved at skrive i hånden, som jeg plejer, fordi tommelledet gjorde ondt ved normal bøjning. For 4 uger siden fik jeg 3 gange laserterapi (K-laser) over 10 dage, og smerterne mindskedes betydeligt allerede første gang. Efter 3 gange, var de helt væk. Nu efter 4 uger skriver jeg normalt uden at tænke over det, og der er meget lidt at mærke, så symptomerne er mindsket markant og for det meste helt væk.

Har skrevet behandleren med på cc. (Tak til dig Susser!)

Jeg håber, der vil blive forsket yderligere i et omfang, så laserterapi bliver en del af de værktøjer, vi kan bruge. Der er vel allerede forsket meget? Men på gigtforeningens hjemmeside står der intet om laserterapi?

Dog var det der, jeg fandt opfordringen til at dele erfaringer med alternativ behandling.

Dette hermed en erfaring fra den alternative behandling.

Benthe Christensen​

​Tilføjet d. 22-02-2017

​Jeg har haft et brud i ryggen p.g.a. knogleskørhed. Smerterne var næsten ikke til at holde ud.

Min datter Maria havde fået behandling hos Susser Kranio Sakral terapi med et godt resultat, Maria foreslog, at jeg prøvede laserterapi.

Jeg har nu fået 8 gange og kan mærke at det hjælper. Så jeg er ved at få mit humør tilbage. Så hurra for Susser og behandlingen.

​Torben Nielsen

​Tilføjet d. 27-09-2016

​Jeg er uddannet tømrer og været det i mange år, men for ca. 15 år siden fik jeg pludselig meget ondt i ryggen og det viste sig at være en diskusprolaps.

Blev tilbudt operation som jeg ikke turde at få, så jeg startede ved Susser med at få 3 behandlinger med Kranio Sakral Terapi og efterfølgende undersøgelser på Ringe Rygcenter viste at diskusprolapsen var væk, har ikke haft nogen smerter siden i ryggen.

Desværre var jeg ude for en arbejdsskade hvor jeg fik mange smerter i venstre skulder så jeg måtte opgive mit arbejde,mit liv var et smerte helvede, men har nu i de sidste ca. 2 år kommet løbende i klinikken til laser terapi på skulderen og det har hjulpet mig fantastisk, så jeg i dag er næsten smertefri og bruger næsten ingen smertestillende medicin.

Desuden får jeg også engang imellem et Detox udrensning fodbad som hjælper mig med at holde mit urinsyregigt nede, så jeg kan have en almindelig hverdag.

​Solveig Godskesen

​Tilføjet d. 09-08-2016

​Vedr. LASERTERAPI: Jeg har svær slidgigt i mit venstre knæ. Før jeg startede på behandling kunne næsten ikke gå, eller lave motion for smerter. Jeg blev anbefalet at gå til laserterapi, og det blev rigtig godt.

Allerede efter 4-5 behandlinger kunne jeg mærke betydelig fremgang. Nu kan jeg dyrke motion flere gange om ugen, og gå lange ture uden at have smerter i mit knæ. Jeg vil derfor stærkt anbefale denne behandlingsform til andre.

Laura Frost Dyrhave

Tilføjet d. 29/12 2015 kl. 10.49

Hej Susser. Jeg er for knap 14 dage siden blevet opereret for en bule på armen. Der er en kæmpe blodansamling så de kunne ikke tage stingene. Jeg fik en laser behandling og med det samme kunne vi se en forskel, både i farven og størrelsen. Det er jeg meget glad for. Hilsen Laura 9 år.

Marianne Jensen

Tilføjet d. 24/2 2016 kl. 8.32

​Jeg har igennem det sidste år haft smerter i albuen og været ved læge og på sygehus og har fået konstateret golf og tennisalbue. Det har jeg fået indsprøjtning for samt fysioterapi, dette har ikke haft særlig god effekt. Jeg har nu 5 behandlinger med gigalaser hos dig og kan nu bruge min arm. Fantastisk, tak for det.

Mette E.

Tilføjet d. 4/12 2015 kl. 21.15

Jeg har igennem flere år haft invaliderende rygsmerter grundet bl.a. modic forandringer type 1 og diskusprolaps.

Jeg måtte dagligt tage morfinpræparater for blot at tage toppen af smerterne, og kun enkelte dage på en måned kunne jeg undvære den stærke smertestillende medicin.

Men efter 4 gange med Gigalaser hos Susser kunne jeg undvære morfin og andre smertestillende midler til dagligt - det er fantastisk, hvordan ens livskvalitet kan forbedres, når man ikke længere har stærke smerter døgnet rundt - året rundt.

Jeg var ellers ret skeptisk overfor Gigalaser, da jeg havde været igennem så mange andre typer behandling - men hold da op, hvor er jeg glad for, at jeg tog chancen og ikke mindst, at jeg havde tålmodighed til at få behandling 4 gange - for effekten er fantastisk.

Jeg kommer stadig engang imellem, når mine rygsmerter blusser op, hvilket jeg er meget glad for.

Det er både uden bivirkninger og billigere end det smertestillende, som jeg tidligere tog.

Inge Olsen

Tilføjet d. 31-10-2014 10:37:08

5 September 2014 startede jeg med Detox-fodbad. Dette fodbad tager jeg 2 gange om ugen. Med KOL i svær grad, har det hjulpet mig meget med min hoste.

11 September 2014 startede jeg på at få K-laser på begge mine knæ. Jeg havde ved start svært ved at rejse og sætte mig mere end 3-4 gange, med meget store smerter. I dag kan jeg rejse og sætte mig 10 gange i træk. Jeg kan godt mærke lidt i det højre knæ efter den 10. gang. Jeg har nu helt lagt mine smertestillende piller på hylden. Jeg har kun lidt ondt i højre knæ. Dette skyldes væske.
Tak og en stor buket roser til dig Susser, fordi du har hjulpet mig af med mine smerter.

Povl Jørgensen

Tilføjet d. 18-10-2014 20:24:44

Hej Susser
Tak for hjælpen med en gammel sportsskade i skulderen.
Jeg havde problemer med at bruge min højre skulder til badminton.
Det har jeg ikke mere.
Hilsen Povl Jørgensen.

Anne Lise Klaris

Tilføjet d. 18-10-2014 20:18:58

Kære Susser

For to år siden kom jeg forkrøblet og lagde mig på din briks, efter en behandling kunne jeg rejse mig op uden smerter.
Jeg har lidt af dårlig ryg efter en arbejdsskade i mange år. Prøvet mange behandlingsformer uden resultat.
Tillige har jeg lidt af mange lungebetændelser og de er som sidgevinst også forsvundet.
Jeg er dig meget taknemmelig og har ikke haft en eneste sygedag i to år.
Kærligste Hilsener Anne Lise Klaris

Eva Høeg Larsen

Tilføjet d. 12-10-2014 18:06:46

Tak for prøvebehandling med din nye K-Laser. Jeg lovede dig lige, at vende tilbage med min oplevelse. Forud for behandlingen havde jeg i længere tid haft smerter fra begge knæ men mest i højre knæ. Smerterne kommer formentlig fra slidgigt som måske er blevet forværret af mit rygproblem. Min smerte er mest en "i ro" smerte som sidder oven over knæene og som er ret slem om natten. Da jeg fik behandlingen hos dig var jeg halvvejs i halvanden uges ferie og havde på baggrund af ferien mærket en smule bedring.

Under og efter behandlingen hos dig mærkede jeg en behagelig varme fornemmelse i området omkring højre knæ som blev behandlet. Om natten oplevede jeg det forunderlige, at jeg ikke havde smerter og sov i 10 timer . Næste dag var også helt uden smerter og mærkeligt nok i begge knæ ? Faktisk så blev min ømme forstuvede lilletå også næsten smertefri.

På 3. dagen efter behandlingen kan jeg mærke, at effekten er ved at være aftagende og nu næsten en uge efter er smerterne som før behandlingen. Du anbefaler mig yderligere 2 - 3 behandlinger for en længere virkning og det er jeg bestemt interesseret i.

Tusind tak for din altid gode og fleksible måde at behandle på

Marianne Jensen

Tilføjet d. 12-12-2014 13:31:48

For 10 måneder siden fik jeg lavet en rodspidsoperation af en kindtand. Her for ca 2 måneder siden begyndte jeg at få ondt i tanden igen, var ved min tandlæge han mente det kunne være spændinger jeg havde og anbefalede mig at gå til fysioterapeut men da jeg før har gået hos Susser tænkte jeg at hun måske kunne hjælpe mig, jeg fik 4 laser behandlinger på kinden og inde i munden og er blevet smertefri.

De varmeste anbefalinger herfra og så vil jeg sige tak til Susser for den måde hun er på altid altid menneskelig og hjælpsom.
De bedste hilsner fra Marianne Kristensen.

Anna Lise Jørgensen

Tilføjet d. 09-02-2014 17:32:08

Har prøvet detox fodbad. Jeg var meget spændt i brystbenet og følte ikke mine lunger kunne bevæge sig rigtigt. Kunne med det samme jeg satte fødderne i vandet mærke, at det arbejdede i og ved brystben og lunger. Er nu ikke anspændt i brystet. Glæder mig til næste behandling. Venlig hilsen Anna Lise​

Dorthe Storm Hansen

Tilføjet d. 03-02-2014 08:53:17

Efter det første detox fodbad sov jeg som en drøm, nu er jeg i gang med nr 2 bad.

mvh Lone​

Hanne Bruun

Tilføjet d. 31-01-2014 11:54:39

​Jeg har fået en del laser terapi på mit slidte knæ, og undervejs i forløbet hold op, hvor havde jeg mange smerter i knæet. Men her efterfølgende mærker jeg en væsentlig ændring til det bedre, har ikke så mange smerter som tidligere, så vil igen genoptage laserterapi ved forværring. KH. Hanne

Anja

Tilføjet d. 29-07-2013 11:17:44

Mine 2 børn på hhv 4 og 7 år led af mange store fodvorter, som jeg forsøgte at få bugt med - alt var ubehageligt og intet hjalp!! Så blev jeg anbefalet laserterapi - min søns store vorter forsvandt med 5xlaserterapi!! Min datter blev behandlet ca. 15 gange før hendes forsvandt, men trods det var det alt værd - ingen smerter og flødekarameller mens man bliver laset

Jeg selv er lige blevet laset på et forkølelsessår, som har været tilbagevendende én gang årligt de sidste 10 år. Min erfaring fortæller mig, at det først forsvinder efter 10-14 dage. Med 2xlaserterapi på hhv 2. og 5. dagen er udbruddet betydeligt mindsket og udbrudstiden halveret

Kæmpe anbefalinger herfra!!​

Kirsten Jensen

Tilføjet d. 22-07-2013 10:37:14

Jeg har netop afsluttet et behandlingsforløb, med laser hos Susser.
Fantastisk!!
Gennem mange år har jeg lidt af "forkrampede" fødder, masser af hård hud og ligtorne, der medførte mange smerter.
Dette problem blev løst med laser.
Og i tilgift er mine stærke kramper i ben og fødder forsvundet!! Kramperne, som er en følge af slidgigt og discus prolaps operationer, vækkede mig ofte om natten. De er nu væk -og jeg kan gå i seng og vågne frisk og udhvilet efter en "hel" nattesøvn.
Tusind tak!
Jeg vil fremover gi mig selv en laserbehandling en gang imellem, for fortsat at holde problemerne på afstand.
Kærlig hilsen Kirsten

Charlotte Mia Sunde

Tilføjet d. 13-11-2012 08:54:13

​Kære Susser.


Nu skriver jeg ærligt til dig af hjertet!
Jeg er ikke - og har aldrig været den der troede på "alternative" metoder - og dog.... jeg har da alligevel været interesseret og lyttet rundt omkring!

I dag efter du gav mig en vidunderlig gang fod-nusse-ri - måtte jeg sige til mig selv, "hva' pokker - det kan jo ikke blive værre end det er (mht. min fod - og dennes manglende evne til at bevæge sig)!

- så lad mig dog bare springe ud i det - og om ikke andet - så var det jo alligevel tiden til en "morfar" - griner!

Ligger der på briksen og tænker mine tanker - tiden går og vi finder nye tider...
Jeg trasker videre gennem byen - pænt humpende på min fine "nye" fod - hjem og arbejde videre i kabyssen!

Er bagud så jeg når ikke at smide fodtøjet men står bare der og laver druegelé ud i en køre...
Pludselig stopper jeg mit arbejde med at hælde gelé på glas.... der var noget galt....
Uanet gør jeg jo alt for at bevæge min fod / tå - og det gjorde jeg også mens jeg stod der... men pludselig bevægede jeg den meget meget mere, ja faktisk tror jeg at jeg kan bøje den lige knap 2 centimeter nedad!!!!!!!!

Ydermere har mine storetæer altid knækket højlydt når jeg har gået rundt - og pludselig knækker min "syge" storetå....

DER ER NOGET GALT!!!!!!!
.....kære Susser - er det virkelig rigtigt at én enkelt behandling med laser har gjort mig så glad???

- mig som aldrig har troet på alternative metoder!!!!
- det er hermed taget til efterretning!!!

Årh hvor jeg glæder mig til næste behandling - kan kun se fremad!!!
Arne er vist også blevet lidt overbevist - han har samme tanker som mig mht. alternative behandlinger...

Jeg har sagt til ham, at han skal kontakte dig for at få fjernet nakkespændinger ifb. med hans lidelse af Hortons.

Kære Susser - det her er helt vildt - jeg er bare så glad - én enkelt behandling og jeg kan allerede mærke en STOR forskel!!! ÅRH TAK!!!

Vi ses!
KH. Charlotte

Connie Elnegaard

Tilføjet d. 20-06-2013 21:25:00

​FØDT PÅ NY

Efter3 år med smerter, hævelse og stivhed i fod og hæl, er jeg allerede efter første behandling med laser FØDT PÅ NY
Har igennem de 3 år prøvet rigtig mange foskellige behandlings former, såsom fysioterapi, ultralyd, akupunktur, bandagist (formstøbte indlæg) MR scanner og binyrebark indsprøjtning. De har desværre ikke hjulpet, så jeg var så glad og lettet efter min første laser behandling. Kort tid efter behandlingen kom der "liv" i mine tæer, større bevægelighed i hele foden og reduceret smerte ved gang. Ja jeg kunne næsten ikke finde ud af at gå normalt igen.
Glæder mig allerede til næste behandling
Marianne

Kirsten Michaelsen

Tilføjet d. 12-06-2013 08:12:49

​Kære læsere


Efter et fald som endte med en discos i nakken, har jeg desperat ledt efter en som kunne hjælpe mig med at tage smerter i nakken og arm, havde hørt om Susser og kraniosakral og fik mig endelig taget sammen og bestilte tid. jeg kom ind med poser under øjnene og spændinger over alt i kroppen, jeg gik derfra næsten uden en rynke i panden og kunne mærke forbedring for første gang det var skønt. Så startede hun op med laser terapi, det må jeg sige det er værd at prøve, det er sjælden GODT at nogen lægger hånd på nakken, hvad det lige præcis går ind og gør ved jeg ikke helt men det hjælper og kan anbefale det til andre som kæmper en kamp mod daglige smerter .

Med venlig hilsen
Kirsten Michaelsen

Bodil jensen

Tilføjet d. 13-06-2013 10:02:27

​Hej suser

Jeg kom med en knogle ved min stortå der gjorde meget ondt
Så jeg fik en gang læser på den og har ikke mærket til det siden
Hilsen Bodil jensen

Sarah Blindbæk

Tilføjet d. 24-04-2017 20:45

​Man kan ikke andet end at være imponeret af K-laser hos Susser.

Da jeg var 4 år, brækkede jeg min højre albue 3 steder. Dette har gjort, at jeg er blevet opereret flere gange i albuen. Jeg fylder snart 17 år, og min albue er kronisk ustabil, hvilket har ført til utallige smerter og mange søvnløse nætter. Min albue bliver aldrig god igen. Jeg fik K-laser 6 gange på min albue sidste år, og her var jeg smertefri i en periode på 6 måneder. Det var fantastisk, for ingen piller har kunnet lindre mine smerter. Jeg har levet med stærke smerter, siden jeg var 4 år, og det har været forfærdeligt, så det, at kunne være smertefri i 6 måneder, har betydet alt for mig. Jeg kan kun give Susser de bedste anbefalinger. K-Laser har gjort en kæmpe forskel for mig. :-)

​Firmainformation

SUSSER

CVR: 10217490

Adresseinformation

Vestergade 11a

5540 Ullerslev​

Kontaktinformation

Telefon: 40 20 79 03

E-mail: susserdyrhave@gmail.com

Mandag til torsdag kl.08.00 - 17.30